FoLlOwErS :))

Monday, 5 September 2011

Hari Terakhir ( Isnin , 5 . 9 . 2011 )

Semalam hari terakhir aku pergi SCH AGAMA . Hmm , dan jugaa hari terakhir aku tengok muka DIA . Umphh , sedihh nak mampos ! Bhaha , aku knne CUTI 2 MINGGU sbb ken nak UPSR ? Ibu suruh STUDY . Hmm , aku nak sanad jumpa DIA . Tapi , aku dha knne CUTI .Aku taknak punn CUTI , Taknak taknak taknak ! Aku .... Haishh , dha tak tau nak cakap ap ? Aku dha terlalu sedihh kudd . Sedihh nak mampos . Nak nangis tak ? Takpayahh lehh , Hurmm , lama nyaa aku tak jumpa dia sudahh ~ Haihh , - , - Shitt !

Masa Bahasa Inggerish Dekat SCH . - , -

Bhaha , tadi masa BI kitaorunkk tak belajar mehh . Nak tautak kenapa ? Sebab , cikgu kitaorunkk tengokk kitaorunkk macam tak bersemangat nak belajar . #barunaiksekolah. Hmm , jadi cikgu just bagi kerja jea itu punn sikit . Tak banyak punn , tuhh punn ad yang tak buadd , Maseh bermain -2 macam kanak -2 riang . Muahaha . Aku punn sama lehh .Cakapp orunkk . Tadi memang ngantok nak mampos ! Gilaa macam nak tidu ! Haihh - , - . Taktau lha kenapa terlalu penad ? Pelik ? Why ? Why ? Why ? Ishh , dha lha , Baii ~

Sunday, 4 September 2011

Raya sudahh tiba friends :))

Yeahh , setelah berpuase selama 1 bulan , sekarang raya pulakk :0 Hmm , baju raya nurish tahun nie warna PURPLE and PINK :) Bhaha , warna budakk -2 ken , ken ? Hihii , Kasut ? Simple jea , taknak lha over sanad .Buthewayy , nurish tahun nie raya tak happy sanad lha . Nurish almost nak amikk UPSR . So ? Raya dengan tak raya ? Sama jea :) . Hihii , raya tahun nie punn tak bersemangat lha . Sek knne STUDY jea . Alolo :) Nurish raya dekat kampung ayah tahun nie , pehh ! Meriah nak mampuss . Hihii , rupanyaa semua adik beradikk ayah balik raya dekat situ . Wahh , ramai yang baju raya nyaa warna BIRU ? Tahun nie TEMA BIRU kea ? 
#whateverlha. Hmm , nurish pergi beraya tak ? Tak pergi sanad lha . Marhaban ? #pergipergipergi.


#NantikayynurishceritapasalMARHABAN?
Baii ~

UPDATE blog ?

Dha lama tak UPDATE blog ken ? Korunkk mesti BOSAN dengan BLOG nurish ? Right ? Bhaha , sorie lha .
Nurish t ' amat lha busy . Biase lha ken nak UPSR . Bhaha , tapi nurish tak lha STUDY sanad mase cuti nie , STUDY punn alah kadar jea . Muahah :0 Selebihh nyaa tuhh nurish O N N L I N E jea , . Hmm , tapi tak selalu lha :) Nurish punn tak tau sanad nak buad ap kalau O N N L I N E nie ? So ? Nurish amikk keputusan mase cuti tuhh nurish DENGAA LAGU and STUDY . Tapi , hampehh ~ Tak study sanad pun , lebihh banyak 
O N N L I N E saje :) Hihii c(: , Kayy lha . Nurish nak EDIT pulakk . Baii ~

Cerita #sadsadsad

Hmm , sedihh nyaa :( , gilaa lha itu budakk ! Haihh , nurish nak cerita pasal budakk yang nurish geram sanad -2 nie ! Budakk nie budakk peserai ! - - > Lelaki , 5 . Arghh ! Dia chat nan NURISH and then panggil SAYANG ! Ahh ? Gilaa lha , and then hanta RELATIONSHIP dekat nurish ? SENGAL - , - ! Sakit gila hati nie , mcm -2 lha budakk itu cakapp ! Haihh , pedihh rasa nyaa :) Pasal budakk nie jea nurish boleh gilaa . Tapi , nurish taktau budakk nie siapa ? Nama punn taktau ? Hmm , teruk ken ? Bhaha , budakk nie kata dia kenal nurish ? Tapi almost nurish tak kenal dia siapa ? Dia kata dia suka nurish ? DIA KATA DIA IN LOVE NAN NURISH ? 
Sewel gilaa ! Ishh , kalau lha dapat tau siapa budakk nie , mmg lha nak knne bedukk habis - habisan dengan nurish ! #nurishbolehhbuadkea? Bhaha , ! Itu jea kudd , baii ~